Een topteam met een passie voor de bouw!

Over Bertens Bouw

Bertens Bouw is een middelgroot aannemingsbedrijf welke actief is op het gebied van realisatie, beheer, service/onderhoud en geluidsanering. Deze wordt gecombineerd met dochteronderneming FRS Group welke gespecialiseerd is in bouwkundige brandpreventie. Bertens Bouw is in 1995 opgericht als familiebedrijf en is ondertussen uitgegroeid tot een landelijk werkende totaalbouwer. Dankzij de bundeling van krachten binnen onze bedrijven kunnen wij onze opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn daarbij de sleutelwoorden.

Bertens Bouw bouwt met passie voor opdrachtgevers uit de verschillende segmenten van de markt: voor overheid, bedrijfsleven en of particulier. Iedere opdracht is weer een uitdaging om onszelf als aannemingsbedrijf en uw verwachtingen te overtreffen.

Verder zijn wij een erkend leerbedrijf dat enkele leermeesters inzet om jonge medewerkers op te leiden en een vak te leren. Ook bieden we scholieren en studenten stage – en afstudeerplaatsen aan. Zo leveren we een bijdrage aan de toekomst van onze branche.

 

Klanten & Partners

 

Waarom Bertens Bouw?

Ervaring & kwaliteit

Bertens Bouw heeft ruim 30 jaar ervaring! Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop, samen met het tevreden stellen van de opdrachtgevers.

Gecertificeerd

Bertens Bouw is VCA gecertificeerd (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) & ISO gecertificeerd (ISO 9001 & ISO 14001). Download de beleidsverklaring 2021

Duurzaam

Bertens Bouw heeft het Greenworks Label en hanteert een gestructureerd milieumanagementsysteem (ISO 14001).

Transparant

Bij Bertens Bouw geloven we in open en eerlijke communicatie. Zowel met opdrachtgevers als met bouwpartners.

De gebruiker centraal

De mensen die een gebouw gaan gebruiken, werken, verblijven of recreëren zijn het uitgangspunt van ons denken.

Kostenbewust

Bij Bertens Bouw vinden wij het belangrijk om kostenbewust te handelen, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit.