Op zaterdag 15 juni is het weer zover, dan vindt de 14e editie van de Dag van de Bouw plaats. De Dag van de Bouw is een open dag in Nederland waarop het publiek de mogelijkheid wordt geboden om bouwprojecten en -locaties te bezichtigen die normaal voor het publiek gesloten zijn. Men kan tijdens deze dag een kijkje achter de schermen te nemen bij een project in de buurt, zodat kennisgemaakt kan worden met de vele facetten die de bouw kent.

Dit jaar zal ook Bertens Bouw B.V. deelnemen. Wij stellen onze bouwplaats van het Praktijkcollege Zuidwijk in Rotterdam open. Iedereen is welkom op deze dag: omwonenden, passanten, toekomstige gebruikers, relaties en andere geïnteresseerden in de bouw. Op deze dag wordt verteld waarom de bouw bijzonder is. Een verhaal over de keuzes en afwegingen binnen het project en natuurlijk staan wij klaar voor al uw vragen!

Let op! De A16 vanuit Breda is in dit weekend afgesloten. U kunt omrijden via de A15 of A58. Plan uw route vooraf en voorkom onnodige vertraging. Graag tot ziens op zaterdag 15 juni 2019!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *