• Beheer, service & onderhoud

Een topteam met een passie voor de bouw!

Beheer, service & onderhoud

Gebouwen lijden voortdurend onder slijtage en lopen schade op door het gebruik en de blootstelling aan weer en wind. Het gevolg hiervan is dat de technische kwaliteit van het gebouw in al zijn onderdelen achteruit gaat en de functie die het gebouw moet vervullen in gevaar komt. Dit vraagt om een planmatige benadering van het onderhoud.

Bertens Bouw verzorgt ook na de oplevering via onze afdeling beheer, service & onderhoud de afhandeling van alle noodzakelijke garantie – en servicewerkzaamheden. Ook op het gebied van meerjarige onderhoudsplannen, kleine verbouwingen en diensten aan derden kan Bertens Bouw u van dienst zijn.

Volg ons op:

bertens-bouw-facebook bertens-bouw-twitter bertens-bouw-linkedin

Klanten & Partners

 

Bertens Bouw ontzorgt van A tot Z!

We bouwen. Maar we doen nog veel meer dan dat. In feite “ontzorgt” Bertens Bouw van A tot Z. Ook beheer, service & onderhoud kunt u bij ons neerleggen. Wij weten precies welke materialen en handelingen nodig zijn om een gebouw langdurig in topconditie te houden. Deze vakkennis is bij Bertens Bouw in ruime mate aanwezig.

Periodieke analyses zijn de basis voor optimalisatie van onze dienstverlening en het verhogen van de kwaliteit van de gebouwen. Dit is een continu proces van optimalisatie dat bijdraagt aan een hogere mate van efficiëntie met maximaal planbaar onderhoud en een minimum aan verrassingen.

Om een opdrachtgever te ontzorgen is grip op geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit noodzakelijk. Cruciale factor in dit proces is de bewaking van deze factoren. Om hierop grip te krijgen gaan wij gebruik maken van ED Controls.

 

Onze specialisaties

Duurzaam bouwen

De samenleving en het milieu stellen steeds hogere eisen in de bouw. Bertens Bouw volgt deze ontwikkelingen op de voet. Lees meer >>

Geluidsanering

Een apart team binnen ons bedrijf houdt zich specifiek bezig met geluidssanering. Dit alles is gericht op het terugbrengen van geluidshinder. Lees meer >>

Brandpreventie

Onze brandwerende technieken en materialen waarborgen de brandveiligheid van gebouwen en voldoen aan de laatste eisen. Lees meer >>

Waarom Bertens Bouw?

Ervaring & kwaliteit

Bertens Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring! Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop, samen met het tevreden stellen van de opdrachtgevers.

Gecertificeerd

Bertens Bouw is VCA gecertificeerd (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) & ISO gecertificeerd (ISO 9001 & ISO 14001). Download de beleidsverklaring!

Duurzaam

Bertens Bouw heeft het Greenworks Label en hanteert een gestructureerd milieumanagementsysteem (ISO 14001).

Transparant

Bij Bertens Bouw geloven we in open en eerlijke communicatie. Zowel met opdrachtgevers als met bouwpartners.

De gebruiker centraal

De mensen die een gebouw gaan gebruiken, werken, verblijven of recreëren zijn het uitgangspunt van ons denken.

Kostenbewust

Bij Bertens Bouw vinden wij het belangrijk om kostenbewust te handelen, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit.