Op 18 juli heeft de feestelijke start van de nieuwbouw RVV Blijdorp plaatsgevonden. Vele betrokkenen verzamelde zich op deze dag op de bouwlocatie aan de Noorderbocht in Rotterdam om hiervan getuige te zijn. Na een kort woordje van Wethouder de Langen werd de eerste buispaal de grond in geheid.

RVV Blijdorp is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit de Rotterdamse wijk Blijdorp, opgericht in 1940. In opdracht van de gemeente Rotterdam realiseert Bertens Bouw BV een nieuwe sportkantine met 12 kleedkamers en diverse andere functies voor RVV Blijdorp.

Onder de andere functies wordt onder andere verstaan een keuken, bergingen, een multifunctionele ruimte, een wedstrijdsecretariaat, een EHBO-ruimte, scheidsrechterruimten etc. De nieuwbouw is ca. 1.000 m2 groot met een footprint ca 57 x 24 meter met 2 dakniveaus: 3 en 4,5 meter + peil. Het clubgebouw wordt aangelegd op een circa 1 meter verhoogde terp. De nieuwe kantine zal worden gerealiseerd midden op het nieuwe sportterrein aan de Noorderbocht 29 te Rotterdam. De nieuwe locatie komt te midden van een viertal nieuwe sportvelden.

Hieronder een foto impressie van deze middag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *