Wegens uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een werkvoorbereider met ambities tot projectleider.

Ben jij onze duizendpoot die graag wil doorgroeien? In de rol van werkvoorbereider draag je zorg voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van meerdere projecten. Uitgangspunt hier is dat de kwaliteit en de kosten worden gewaarborgd. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van informatie en draagt zorg voor bestellingen van materialen, levertijden, en calculaties van uit te voeren werkzaamheden en gekoppelde prijzen. Tevens zal jij je bezig houden met het plannen van de werkzaamheden op de projecten en met het opstellen van offertes richting opdrachtgevers en onderaannemers. Dit doe je door goed contact te onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Je bent proactief ingesteld en vindt het een uitdaging om je projectleiders te ontzorgen in deze taken.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO Bouwkunde;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de werkvoorbereiding;
  • Kennis van: calculatie, planning, AutoCad en inkopen van materialen.
  • Je weet van aanpakken en durft initiatief te nemen;
  • Je bent flexibel ingesteld en bent communicatief vaardig.
  • No nonsense mentaliteit

We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk marktconform salaris. Wij bieden een zelfstandige functie in een team van enthousiaste medewerkers, een diversiteit aan uitdagende projecten bij onze opdrachtgever en bovendien volop kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie van onze opdrachtgever.

Ben jij of ken jij iemand die voldoet aan bovenstaande eisen? Schroom dan niet om je CV en motivatiebrief te mailen naar tessa@bertensbouw.nl!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *