De Eduard van Beinum is voor het project Alle Hens Aan Dek (AHAD) door Hogeschool Rotterdam uitgekozen voor een metamorfose in één dag. AHAD is een initiatief van Hogeschool Rotterdam en de dienst FIT. Zij nemen graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op vrijdag 17 maart 2017 hebben 120 vrijwilligers de openbare Eduard van Beinum een metamorfose gegeven. Het karakteristieke jaren zestig gebouw heeft een complete opknapbeurt gekregen: lokalen, het trappenhuis en het schoolplein. Alles is aangepakt. Bertens Bouw deed hier natuurlijk aan mee!

Om 8.30 uur was de feestelijke aftrap op het schoolplein. Alle deelnemers zijn ingedeeld in teams welke een eigen ruimte en coördinator hebben.

De dag is feestelijk afgesloten met een borrel en een snack. De hele dag waren er DJ’s op het schoolplein om alle vrijwilligers aan te moedigen. Al met al was het een zeer geslaagde dag met een opgeknapte basisschool als resultaat!

Een bedankje van de organisatoren:

“Wat een geslaagde dag was het afgelopen vrijdag, de FIT2Support Alle Hens aan Dek 2017! In 1 dag hebben we met elkaar de openbare basisschool Eduard van Beinum een complete metamorfose gegeven. Het pand is van een gedateerd gebouw omgetoverd in een moderne school die past bij het onderwijs wat hier gegeven wordt. FIT collega’s van de Hogeschool Rotterdam, medewerkers van Stichting BOOR, ouders van de basisschool en leveranciers hebben de mouwen opgestroopt. Het resultaat is verbluffend. Het was een dankbare dag waar gevoel van saamhorigheid, betrokkenheid en lol met elkaar centraal stonden. Wij zijn trots op jullie, de leveranciers, die dit mogelijk hebben gemaakt en willen jullie reuze danken voor jullie genereuze bijdrage tijdens deze bijzondere dag!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *