Bij SOVAK vinden ze het belangrijk dat iedere dag ertoe doet. Dat mensen met een (verstandelijke) beperking mee kunnen doen in de samenleving en kunnen leven zoals zij dat fijn vinden. Bij een fijn leven, horen ook ontspanning (en soms inspanning), buiten zijn, bewegen, gezondheid, fit zijn en samen dingen doen. Dat wordt gedaan binnen SOVAK, maar komende zomer zoeken ze daarvoor het mooie Frankrijk op! Van 11 tot en met 15 juni 2019 gaan cliënten van SOVAK een unieke uitdaging aan om de Mont Ventoux per fiets te beklimmen. Wát een uitdaging!

Met Equipe Mont Ventoux wil SOVAK cliënten met een (licht) verstandelijke beperking aanmoedigen om meer te bewegen, mentaal te ontspannen én te werken aan hun persoonlijke en sociale ontwikkeling.​

Bertens Bouw B.V. gaat voor een gouden samenwerking met SOVAK en daarbij hoort een gouden sponsoring. Hiermee willen wij graag onze bijdrage leveren aan dit mooie initiatief en hiermee de cliënten. Iedereen verdient immers het gevoel hoe het is om ergens bij te horen en om het echte groepsgevoel te ervaren. Bovendien leren ze omgaan met tegenslagen en weer opnieuw te beginnen, succes te behalen en daar trots op te zijn. Een unieke kans voor deze mensen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *