Een topteam met een passie voor de bouw!

Ons team

Bertens Bouw beschikt over een hecht team van bevlogen professionals die elke fase van het proces beheersen, van calculatie tot realisatie. Onze werknemers voelen zich persoonlijk betrokken bij het eindresultaat. Iedereen binnen onze organisatie, van directeur tot opperman en van calculator/werkvoorbereider tot uitvoerder, heeft slechts één doel voor ogen: Een project realiseren waarin mensen tot hun recht komen op de manier zoals dat bedoeld en bedacht is, een project dat voor 100% voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers zijn trots op hun werk. Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop en zij vinden het dan ook zeer belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met het resultaat en met de wijze waarop het proces verloopt. Na afronding van een project vragen wij dan ook om een tevredenheidverklaring, waarin wordt aangegeven of wij aan de verwachtingen hebben voldaan en de afspraken zijn nagekomen. Ons motto is niet voor niets: Op ons kunt u bouwen!

Volg ons op:

bertens-bouw-facebook bertens-bouw-twitter bertens-bouw-linkedin

Bertens Bouw

Ervaring & kwaliteit

Bertens Bouw heeft ruim 20 jaar ervaring! Het leveren van kwaliteit staat altijd voorop, samen met het tevreden stellen van de opdrachtgevers.

Gecertificeerd

Bertens Bouw is VCA gecertificeerd (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) & ISO gecertificeerd (ISO 9001 & ISO 14001).  Download de beleidsverklaring 2021

Duurzaam

Bertens Bouw heeft het Greenworks Label en hanteert een gestructureerd milieumanagementsysteem (ISO 14001).

Transparant

Bij Bertens Bouw geloven we in open en eerlijke communicatie. Zowel met opdrachtgevers als met bouwpartners.

De gebruiker centraal

De mensen die een gebouw gaan gebruiken, werken, verblijven of recreëren zijn het uitgangspunt van ons denken.

Kostenbewust

Bij Bertens Bouw vinden wij het belangrijk om kostenbewust te handelen, zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit.

Klanten & Partners